WORKSHOP PIMPEN

Een voorwerp ‘pimpen’ betekent dat je het een tweede leven geeft. We vertrekken van oude, wat afgeleefde spullen die toch nog te goed zijn om weg te gooien. Met behulp van restjes papier, stickers, kralen en wat nog meer worden oude kapstokken, lampen, boeken, … in een nieuw kleedje gestoken.

Voor wie?

Grote en kleine kinderen die graag knutselen. Iedereen met interesse in upcycling, knutselen en/of creativiteit, is van harte welkom!

Wat kost het?

Voor een workshop pimpen betaal je € 16/deelnemer. Vanaf 6 deelnemers komen we ter plaatse en we beperken de groepen tot 15 deelnemers.
De vervoersonkosten bedragen € 0,35/km vanuit Brugge.

WORKSHOP JUWELEN

Originele juwelen hoeven niet duur te zijn, integendeel! Tijdens deze workshop creëer je zelf de mooiste juwelen … op basis van afvalmateriaal. Zoek dus je oude juwelen bij elkaar, haal de pmd-zak leeg, rommel eens op zolder en ga aan de slag. Met de hulp van Pimpanel maak je in geen tijd een paar nieuwe oorbellen of een prachtige ketting die je overal kan showen.

Voor wie?

Omdat fijne motoriek in deze workshop een belangrijke plaats inneemt, is hij minder geschikt voor echt jonge kinderen. Kinderen vanaf 10 jaar die een verjaardagsfeestje geven, die voor hun moeder of zus een cadeautje willen maken, een vriendengroepje met interesse in juwelen en knutselen, … zullen met plezier aan deze workshop deelnemen.

Wat kost het?

Voor een workshop juwelen betaal je € 25/deelnemer vanaf 18 jaar, voor kinderen € 18/deelnemer. Vanaf 6 deelnemers komen we ter plaatse en we beperken de groepen tot 15 deelnemers
De vervoersonkosten bedragen € 0,35/km vanuit Brugge.

WORKSHOP OP MAAT

Wil je wel een creatieve en ecologisch verantwoorde workshop, maar mag het toch nét iets anders? Wil je een workshop pimpen of wandcollages maken? Wil je een workshop geven in je bedrijf of wil je dat Pimpanel naar je evenement komt voor een doorlopende workshop? Neem dan contact met ons op, vertel ons wat je wil en Pimpanel doet het nodige!